Tips för restaurangägare

Med TrueORDER onlinebeställningar har ni alla möjligheter att skapa en utmärkt kundupplevelse, oavsett om det gäller Takeaway eller Eat-in. För att lyckas med detta finns det en del att tänka på.

Läs mer om hur ni kan förbättra kundupplevelsen och ta del av våra marknadsföringstips över hur ni får era gäster att hitta er TrueORDER här!

Genom att låta gästerna själva beställa online så slipper de vänta och ni sparar tid för personalen. Med TrueORDER onlinebeställningar har ni alla möjligheter att skapa en utmärkt kundupplevelse, oavsett om det gäller Takeaway eller Eat-in. För att lyckas med detta finns det en del att tänka på.

Är ni igång med en onlinebeställningssida till er restaurang? Grattis! Nu behöver ni bara se till att era gäster hittar dit och att ni syns där de är. Vi har sammanställt en lista med tips på hur ni kan göra just detta!

Läs mer om TruEORDER onlinebeställningar

Spara tid genom att låta gästerna själva beställa online! Vi utvecklar en beställningssida som länkas från er hemsida. Gästerna beställer och betalar enkelt med kort eller Swish. Bongen går till kök och bar och all försäljning registreras i kassan.

Öka merförsäljningen i restaurangen med QR-koder på borden! Gästerna beställer med mobilen via er beställningssida och betalar enkelt med kort eller Swish. Bongen går till kök och bar och all försäljning registreras i kassan.